Een begrip aan de Costa Blanca sinds 1994

Met 25 jaar ervaring, duizenden klanten en een eigen team aan installateurs zijn wij al sinds 1994 een begrip aan de Costa Blanca. Op naar de volgende 25!
Neem contact op
Kennis

Met onze kennis, ervaring, historie en partners kunnen wij u helpen met vrijwel alles op het gebied van elektriciteit, verwarmen/koelen, water en zwembaden.

Afwerking

Naast uiteraard een goede installatie, staat de esthetische afwerking van onze systemen bij ons zeer hoog in het vaandel.

Pragmatische Aanpak

Wij volgen een pragmatische aanpak die prioriteit heeft aan het gebruik van hoogwaardige materialen in combinatie met een uitstekende installatie en after-service.

Nieuwbouw

Bent u nieuw in Spanje of wilt u een nieuw huis laten bouwen? Ga er niet van uit dat uw aannemer genoeg weet over duurzame oplossingen en het papierwerk dat hierbij komt kijken. Zeker bij nieuwbouw heeft u de kans om alles in een keer op de juiste manier aan te pakken.

Kwaliteit

Kwaliteit is een van onze kernwaarden en een oog voor nieuwe ontwikkelingen is waar wij om bekend staan. Wij binden ons niet aan bepaalde merken, maar onderzoeken de markten voortduren, op zoek naar de juiste materialen, uitsluitend van A-merken.

Historie

Wij begonnen onze activiteiten in 1994. Destijds waren fotovoltaïsche systemen het primaire doel, maar al snel ontwikkelden wij ons tot een allround installateurs van duurzame woningoplossingen.

Showroom

Wij zijn gevestigd aan de Calpe-Moraira kustweg, naast Ceramicas Valles en Supermarkt Feinkost, met ruim voldoende parkeergelegenheid. In onze showroom hebben wij onze meeste systemen op display staan.