solar power systems favicon zwart

Waarom kiest u voor Solar Power Systems?

Met 25 jaar ervaring, duizenden klanten en een eigen team aan eigen FEMPA gecertificeerde installateurs zijn wij al sinds 1994 een begrip aan de Costa Blanca. Wij kunnen u helpen met vrijwel alles op het gebied van elektriciteit, verwarming, koeling, water, gas en zwembaden, met een focus op netgekoppelde fotovoltaïsche zonnepanelen.

Wij spreken Nederlands, Engels, Spaans, Duits en Frans. 

Neem contact op
Hoogwaardige Materialen

Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen van A-merken die zich in de loop der jaren in Spanje hebben bewezen en die de best mogelijke ondersteuning bieden.

Duurzame Bouw

Ga er niet automatisch vanuit dat uw aannemer alles weet over duurzame oplossingen. Zeker als u een nieuw huis bouwt, heeft u eenmalige de kans om alles vanaf het begin op de beste manier aan te pakken.

Partners en Constructie

Wij hebben een groot netwerk van partners en zijn gewend aan een goede communicatie met bouwbedrijven en architecten.

Oog voor detail

Naast natuurlijk een perfect werkend systeem met premium ondersteuning, vinden wij de esthetische afwerking van onze systemen zeer belangrijk en staan wij bekend om ons oog voor detail.

Pragmatische Aanpak

Wij volgen een pragmatische aanpak die prioriteit geeft aan het gebruik van hoogwaardige materialen, in combinatie met de best mogelijke installatie, ondersteuning en after-service.

Installatie Ervaring

Onze FEMPA-gecertificeerde installateurs en elektriciens hebben allen zeer veel ervaring met alle soorten huizen, daken en zwembaden. Van moderne nieuwbouwvilla's tot honderden jaren oude finca’s.

Fysieke Showroom

Wij hebben een grote fysieke showroom en kantoor aan de Calpe-Moraira kustweg, waar u altijd welkom bent.

Ervaring in Spanje

Niet alleen meer dan 25 jaar ervaring, maar 25 jaar ervaring in Spanje, met de Spaanse markt, partners, bouw, administratie en bovenal, met het Spaanse elektriciteitsnet, netbeheerders en nutsbedrijven.

Telefoon

(+34) 96 583 7808 (+34) 615 452 586

E-Mail

info@solarpowersystems.es

CIF

X-0980157-N

Adres

Grupo Pinos Los Urban 2D, 03710, Calpe (Alicante), Spanje

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag - 9:00-14:00 / 15:00-16:00

Google Maps Link