Zwembad Warmtepompen

De lucht-water zwembad warmtepomp is het meest efficiënte systeem met het minste verbruik om uw zwembadwater via elektriciteit te verwarmen en warm te houden. Geniet voortaan het hele jaar door van een warm zwembad!
zwembad warmtepompen solar power systems
Efficiënt

Het grote voordeel van warmtepompen is dat ze meer energie produceren dan ze verbruiken. Dit betekent dat voor elke kWh die van het elektriciteitsnet wordt afgenomen, drie tot vijf kWh thermische energie wordt verkregen voor het zwembad.

Integreerbaar

Warmtepompen zijn geïntegreerd met het pomp- en filtersysteem van het zwembad. Wanneer koud water de warmtepomp binnenkomt, neemt het energie uit de lucht op en verhoogt het de temperatuur.

Het hele jaar door!

Een warmtepomp kan uw zwembad gemakkelijk het hele jaar door verwarmen, afhankelijk van het model. Wanneer u in de winter wilt zwemmen, wordt een zwembadafdekking gebruikt om temperatuurverliezen in de nacht te voorkomen.

Inverter Technologie

Een inverter warmtepomp is efficiënter, verbruikt minder energie en kan zelf beslissen of hij sneller / langzamer moet werken.

Stille Machines

Zwembad warmtepompen maken geen lawaai. Het geluid van een gemiddelde warmtepomp is te vergelijken met het geluid van een airconditioner.

Smartphone Apps

Veel modernere zwembad warmtepompen zijn tegenwoordig aan te sturen via een app die werkt op nagenoeg elke smartphone of tablet.

Zonnepanelen

Warmtepompen gebruiken elektriciteit. U kunt deze elektriciteit (deels) opwekken via zonnepanelen. Warmtepompen werken niet met thermische zonnepanelen.