Zwembad Warmtepompen

Zwembaden zijn in Spanje op twee manieren effectief te verwarmen. Wanneer u het hele jaar door wilt kunnen zwemmen, is dit eenvoudig realiseerbaar via een zwembad warmtepomp met zwembadafdekking. Wanneer een verlenging van het zwemseizoen voor u voldoende is, volstaat een kleine warmtepomp of een solar zwembadverwarming systeem. 

De meest effectieve manier van zwembadverwarming is via lucht-water zwembad warmtepompen. Wij bieden diverse modellen warmtepompen, afhankelijk van de afmeting en ligging/oriëntatie van het zwembad. Wij werken over het algemeen alleen met A-kwaliteit pompen van Astralpool, Zodiac, Polytropic en Hayward.

zwembad warmtepompen solar power systems
Efficiënt

Het grote voordeel van een warmtepomp is dat deze meer energie kan produceren dan hij verbruikt. Voor elke kWh die van het elektriciteitsnet wordt afgenomen, wordt er drie tot 5 kWh aan thermische energie verkregen voor het zwembad.

Eenvoudig Integreerbaar

Warmtepompen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in het bestaande pomp- en filtersysteem van het zwembad. Het enige wat u nodig heeft is een vrije ruimte waar de warmtepomp geplaatst kan worden.

Inverter Technologie

Al onze warmtepompen zijn inverters. Een inverter warmtepomp gebruikt minder energie dan een traditionele warmtepomp en kan zelf bepalen of en wanneer deze sneller of langzamer moet gaan verwarmen.

Stil en Smart

Een warmtepomp maakt ongeveer evenveel geluid als de buitenunit van een airconditioner. De meeste warmtepompen zijn vandaag de dag op afstand te besturen met een smartphone/tablet app.

Wilt u meer informatie of een demonstratie? Neem contact op of bezoek onze showroom!